Ontspanningsprogramma

Merk je dat je niet zo lekker in je vel zit? Heb je het afgelopen jaar gemerkt dat er bepaalde patronen zijn die je wil doorbreken of dat je de rust in huis niet meer kan vinden nu je zoveel thuis bent komen te werken. Ben je op zoek naar meer ontspanning en mentale rust?

“Er is veel voor me veranderd het afgelopen jaar. Ik voel me uit balans”
— Dennis, deelnemer aan zomer ontspanningsprogramma

Vanaf dit jaar biedt ik een speciaal programma aan. Voor mensen die ervaring hebben met yoga en zoeken naar meer tools en verdieping, maar anderzijds ook juist voor mensen voor wie dit alles nog nieuw is maar die geïnteresseerd zijn in het aanleren van ontspanningstechnieken om tot meer rust en ontspanning in het dagelijkse leven te komen. 

Er zijn heel wat mensen die behoefte voelen voor zichzelf te zorgen. Om de vele informatie die dagelijks binnenkomt ook weer los te kunnen laten, actief te leren ontspannen, zodat het lichaam tot herstel en heling kan komen. Niet langer te ontspannen door Netflix op te zetten maar een alternatief te vinden waardoor je werkelijk tot rust kan komen en minder gejaagd bent. Voel jij dat het tijd is om deze tools te leren?

Je bent dan bij dit ontspanningsprogramma aan het juiste adres. In 4 weken tijd krijg je allerlei tools en handvaten aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Het gaat er namelijk om dat je deze ontspanningstechnieken zelf gaat toepassen. Ze gaat integreren in je dagelijks leven. Natuurlijk ga je ze eerst tijdens de sessies zelf ervaren. Zo ga je ontdekken welke passend en werkend zijn voor jou. 

 • Aandacht naar je lichaam brengen
 • Leren vertragen en verstillen
 • Leren vertrouwen in plaats van controleren
 • Zelfherstellend vermogen ontdekken
 • Introductie in Chinese Geneeskunst
 • Liefdevolle houding t.a.v. jezelf versterken
 • Inspiratie over bewust leven
 • Meer balans ervaren
 • Ontspanningstechnieken leren zoals:
  Ademhalingsoefeningen, Yoga Nidra, Yin Yoga, Visualisatie, Meditatie

De sessies worden zowel fysiek als online gegeven.  Bij de online sessies is het voordeel dat je zelf de ideale omstandigheden gaat creëren bij je thuis. Letterlijk een plek voor jezelf innemen die centraal staat voor jouw beoefening, ontspanning. Jouw “veilige haven”. Of als je liever de voorkeur geeft aan fysiek kan dat ook. Zowel in groepssessies als privé. 

Als je lekker in je vel zit, straalt er een andere energie door je heen dan wanneer je uit balans bent. Is het tijd om te leren hoe je de balans terug kunt vinden?

Hoe gaat het na de aanmelding?

Na de aanmelding plannen we een afspraak om kennis te maken en af te stemmen. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Na het eerste gesprek ontvang je een mail met alle informatie over de verdere sessies. 

Gedurende het programma vinden er nog 2 persoonlijke gesprekken plaats (in totaal dus 3 persoonlijke gesprekken) om blijvend af te stemmen op wat je ervaart, je behoeftes, ontdekkingen, struggles en lessen. Deze overige 2 momenten worden in afstemming met jou gepland.

Je ontvangt na de sessies de geluidsbestanden van de betreffende oefeningen en opdrachten zodat je deze zelf af kan spelen op je telefoon of laptop. 

Zowel online als fysiek in groeps- en privésessies
 • Persoonlijk & verbonden met een groep.
 • Nu voor 300,- i.p.v. individueel coachingstraject t.w.v. 795,-
 • Betaling dient voor de 1e online sessie voldaan te zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op:
info@nellekenijhuis.com of 0651976525 (bellen of whatsapp beide mogelijk)