Retraites en events

NIEUW: 2, 3 & 4 juni
Klooster, Denekamp
3-daagse Retraite

Vraagt jouw lichaam om aandacht? Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Dan kan deze retraite iets voor je zijn: 3 dagen lang onderdompelen in rust en met diverse lichaamsgerichte oefeningen stress ontladen en blokkades opheffen. Om vitaliteit en creativiteit te laten stromen. 

Het accent ligt tijdens retraite op Yin yoga. Deze zachte, meditatieve vorm van yoga maakt ruimte te in de diepere lagen van het lichaam.

Er is natuurlijk ruimte voor jezelf in het programma om een boek te lezen, te wandelen, te verbinden met andere deelnemers of uit te rusten. Iedereen heeft bij deze retraite de beschikking over een
1-persoons slaapkamer inclusief badkamer.

“Stilte mogen ervaren. Dat was voor mij een geweldige ervaring.”
— Ilona

Wat zoal aan bod komt:
Yin Yoga, TRE (tension release exercises), Non-Linear Movement, Yoga Nidra.

Naast het lichaamswerk zal dit weekend voor het eerst een “creatieve” sessie aan bod komen. Middels poëzie, muziek en improvisatie. Dit wordt gefaciliteerd door schrijfster en theatermaakster Dorothée Loorbach in een sessie ‘Ongescript’. Dorothée was zelf meerdere malen als deelnemer bij de retraites aanwezig en wij zagen een mooie aanvulling in het combineren van haar talent tijdens een retraite weekend met lichaamswerk. Ruimte geven aan dat wat er in je leeft, fysieke, mentale en emotionele ruimte creëren middels het verstillen, voeden en bewegen van het lichaam en creatieve processen. 

“Een cadeau voor jezelf”
— Bart

Het weekend is volledig verzorgd met vegetarische maaltijden (met eventuele dieetwensen kan rekening gehouden worden) koffie/thee & lekkers gemaakt door Vincent Gosselink van Earth Food. Hij zal lady fruit cake, powerballs en CBD chocolade maken zodat het lichaam niet alleen kan genieten van puren smaken maar ook kan zakken in diepere lagen van ontspanning. 

Er is plek in deze retraite voor 12 personen. Aanmelden kan per mail of telefonisch. Je bent van harte welkom.

Investing:
€555 inclusief btw. alle maaltijden, koffie/thee, lekkers & welkomstkado van doTERRA. 

Meld je hier aan voor een retraite of voor meer informatie, neem gerust contact op via info@nellekenijhuis.com of +31651976525 

Lieve groet, Nelleke