Retraites en events

NIEUW: 20, 21 & 22 oktober
Oerboerderij, de Lutte
3-daagse Retraite

Vraagt je lichaam om aandacht? Heb je behoefte aan ontspanning? Is het tijd voor inkeer en bezinning? Dan is deze 3-daagse retraite in samenwerking met Manon Abrahams & Vincent Gosselink wat voor jou. Je zult onderdompelen in rust en met diverse yin sessies, workshops en belevingen diep zakken in jezelf. 

Het accent ligt tijdens retraite op Yin yoga. Deze zachte, meditatieve vorm van yoga maakt ruimte te in de diepere lagen van het lichaam.

Er is natuurlijk ook ruimte voor jezelf in het programma om een boek te lezen, te wandelen, te verbinden met andere deelnemers of uit te rusten. Iedereen heeft bij deze retraite de beschikking over een
1-persoons slaapkamer inclusief badkamer. Er zijn een aantal 2 persoonskamers beschikbaar.

“Stilte mogen ervaren. Dat was voor mij een geweldige ervaring.”
— Ilona

Wat zoal aan bod komt:
Er vinden minimaal 3 Yin sessies plaats en Yoga Nidra. Daarnaast zal Manon Abrahams ons meenemen op reis in het bekken in een bijzondere sessie. Daar waar we ons vrouw en man zijn dienen te omarmen. Velen zijn de verbinding verloren met deze basis. Manon neemt ons mee naar dit universum, zoals ze het ook wel noemt. Daar waar ook de innerlijke rust, ontspanning en veiligheid gelegen is. 

Vincent Gosselink is onze privé kok het gehele weekend; maar hij is nog zoveel meer dan dat. Met zijn achtergrond in de Chinese Geneeskunst, verstand en kennis van natuur, voeding, trauma & het menselijke lichaam is hij een waardevolle aanvulling dit weekend. Hij zal naast passende maaltijden gekoppeld aan het seizoen herfst, ook een workshop geven om te inspireren over het belang van voeding en hoe deze samenwerkt met het lichaam vanuit Oosters perspectief.

“Een cadeau voor jezelf”
— Bart

Het weekend is volledig verzorgd met vegetarische maaltijden (met eventuele dieetwensen wordt natuurlijk rekening gehouden) koffie/thee & lekkers gemaakt door Vincent Gosselink van Earth Food. Hij zal ons tevens voorzien van heerlijke tussendoortjes van pure smaken, dus laat je lekker verwennen en geniet! 

De retraite vind plaats bij de Oerboerderij in de Lutte, Twente. Een authentieke boerderij middenin het bos. Er zijn in deze retraite nog een aantal plekken beschikbaar. Je bent van harte welkom.

Investing:
€555 inclusief btw. alle maaltijden, koffie/thee & lekkers. Voor de 2-persoonskamers geldt een tarief p.p. voor de retraite van €495

Meld je hier aan voor een retraite of voor meer informatie, neem gerust contact op via info@nellekenijhuis.com of +31651976525 

Lieve groet, Nelleke