Lesprogramma

Lesprogramma

Woensdagavond
Haaksbergen, Metaalstraat 18E
18.45 – 20.00
20.15 – 21.30

Donderdagavond
Online, inloggen vanaf 19.15
19:30 – 20:45

Vrijdagochtend
Enschede, Voortsweg 204A
10.00 – 11.15
11.45 – 13.00

Yin XL sessies 1x per maand
Zie agenda

Tarieven:
€15 per online les €16 per fysieke les
Bij seizoensdeelname van januari t/m juni of augustus t/m december gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact op. Na betaling van seizoensdeelname is geen restitutie mogelijk. 

"Alle liefs & zachtheid gewenst vanuit onze cocon."

Onze grote wens is in vervulling gegaan. We zijn in verwachting van ons eerste kindje. Vanaf november 2023 zal ik met zwangerschapsverlof gaan. Een aantal liefdevolle Yin docenten nemen de lessen over, ik stel ze graag aan jullie voor. Bas Johannes Gill neemt de woensdagavond lessen in Haaksbergen over & donderdagavond online. Diana Jansen neemt de lessen op vrijdagochtend in Enschede over. Ik ga met volledige aandacht en liefde moeder zijn. Waarschijnlijk begin ik weer met het oppakken van werkzaamheden afgestemd met ons gezin vanaf augustus 2024.

Voor vragen of meer informatie over de lessen kun je contact opnemen met Bas & Diana. Zie onderstaand meer informatie en de telefoonnummers.

Diana Jansen & Bas Johannes Gill

Ik ben Diana, 40 jaar en een gelukkige moeder van 2 mooie zoons. Na alle jaren van bijscholingen, lesgeven én volgen, is Yin maar ook Yoga Nidra een deel van mij geworden.

De Yoga Nidra integreer ik geregeld in mijn Yin lessen. Delend vanuit mijn gevoelswereld die ik als docent tot expressie mag laten komen.

Yin betekent voor mij een diep gevoel van thuiskomen als ik me verbind met mezelf, met de houding en mijn ademhaling. De stilte, het afstemmen op het ongemakkelijke en pijnlijke om te kunnen doorvoelen wat er in me leeft. Waardoor er verzachting en heling plaatsvindt.

Ik neem je daar graag in mee, liefdevol de diepte in waar een schat aan informatie verscholen ligt wanneer je er contact mee maakt. Welkom bij de vrijdagochtenden die ik van Nelleke t/m voorjaar 2024 overneem. 

Diana Jansen
(06-21915131)

Dag allemaal, ik ben Bas Johannes Gill, 45 jaren jong. Yin Yoga kwam een aantal jaren geleden op mijn pad via mijn partner. Vanaf de alle eerste les was ik verkocht aan deze zachte mooie vorm van yoga.

Na een periode van hardheid was de tijd aangebroken voor mij van verstillen, verdiepen en accepteren. Afgelopen jaar heb ik de docenten opleiding mogen volgen en ben ik enorm geraakt door wat Yin in beweging kan zetten. Ik geef ondertussen al een tijdje les aan mijn eigen groepen mensen. Maar ook organiseer ik geregeld met collega’s Yin XL of beleving dagen om de kracht van Yin Yoga optimaal te mogen doorgeven en te mogen delen met anderen.

Het is voor mij een grote eer de lessen van Nelleke te mogen dragen tijdens haar verlof. Ik hoop jullie te mogen inspireren te boeien en mee te mogen nemen op een reis van verzachting verstilling en verdieping. 

Bas Johannes Gill
(06-48473681)

Logo afsluiter